Image
Image

Nieuwsarchief

Image Havo-e: Onderweg naar een carrière in het onderwijs

Sander Goedee is van origine docent bewegingsonderwijs bij het Nehalennia in Middelburg. Maar tegenwoordig focust hij zich ook op de pilot van het project Havo-E. Hiermee hoopt hij meer jongeren te enthousiasmeren voor het educatiewerkveld. Campus Zeeland sprak hem over deze pilot, het traject voor de leerlingen, de eerste lessen en de dromen.

Lees meer
Image Save the date - Zeeuwse Onderwijsdag

Noteer alvast in je agenda: woensdag 16 oktober 15.00 uur - 20.00 uur Lasloods Vlissingen, thema 'de toekomst is nu’.

Lees meer
Image Fit2Work Week groot succes

We kijken terug op een succesvolle Fit2Work Week. Veel onderwijsprofessionals hebben deelgenomen aan de workshops, kennis gemaakt met onder andere voetmassage en stoelmassage bij de vitaliteitsmarkt en de lezing van Michael Kortekaas over mentale veerkracht bijgewoond.

Lees meer
Image 16 april: informatiecarrousel Zeeuwse onderwijsregio

Ben je werkzaam in het Zeeuwse onderwijs en wil je een steentje bijdragen aan het oplossen van het (naderende) personeelstekort in Zeeland? Kom 16 april naar de informatiecarrousel en we vertellen je graag meer over de Zeeuwse Onderwijsregio.

Lees meer
Image Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt

Lesgeven in Zeeland is samen met Sport Zeeland en Cultuurkwadraat de pilot Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt gestart. Het doel is sport en cultuur vakprofessionals op te leiden en in te zetten in het basisonderwijs. Bekijk de video via onderstaande link.

Lees meer
Image Informatiebijeenkomst opleiding schoolleider basisbekwaam en vakbekwaam

Afgelopen jaar is de opleiding schoolleider basisbekwaam en schoolleider vakbekwaam georganiseerd. Dit bleek te voorzien in een grote behoefte. Er is daarom besloten om ook het komende schooljaar zowel de opleiding schoolleider basisbekwaam, als het vervolg, de opleiding schoolleider vakbekwaam, aan te bieden voor zowel het PO als het VO.

Lees meer
Image Inschrijving Fit2Work Week geopend

Meer dan 60 workshops op 3 verschillende locaties. Er is aanbod voor iedereen! Met bijvoorbeeld een training gelaatkunde, efficiënter leren hardlopen, Aikido, hartcoherentie, efficiënt plannen, energetische hoofdmassage, plantaardige voeding en kennissessie ChatGPT.

Lees meer
Image Training mentale veerkracht en balans

In deze drukke maatschappij is het soms best een uitdaging om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Zonder dat je druk op je schouders voelt, je hoofd overloopt en je het gevoel hebt op je tenen te lopen.Tijd om eens stil te staan bij jezelf. Om te ontdekken waar jij puntjes op de i kunt zetten. Om uit te zoeken waar jij meer aandacht aan kunt besteden. Of juist mag loslaten.

Lees meer
Image Ontdek je passie voor het onderwijs op de open dagen van CSW en Mondia Scholengroep

Binnen het voortgezet onderwijs werken betekent dat geen dag hetzelfde is. Het werk is afwisselend, vraagt verantwoordelijkheid maar bovenal werk je met en voor een fantastische doelgroep: onze leerlingen! Kom naar de open dagen van de voortgezet onderwijsscholen in Walcheren en ontdek of het onderwijs wat voor jou is!

Lees meer
Image Ontdek jouw toekomst als (aspirant-)docent en ga naar de open dag bij Pontes

Op zoek naar een plek waar je echt het verschil kunt maken? Kom naar de open dagen en leer Pontes kennen, de school waar docenten het verschil kunnen maken in het leven van kinderen en jongeren

Lees meer