Image
Image

Nieuwsarchief

Image Ontdek je passie voor het onderwijs op de open dagen van CSW en Mondia Scholengroep

Binnen het voortgezet onderwijs werken betekent dat geen dag hetzelfde is. Het werk is afwisselend, vraagt verantwoordelijkheid maar bovenal werk je met en voor een fantastische doelgroep: onze leerlingen! Kom naar de open dagen van de voortgezet onderwijsscholen in Walcheren en ontdek of het onderwijs wat voor jou is!

Lees meer
Image Ontdek jouw toekomst als (aspirant-)docent en ga naar de open dag bij Pontes

Op zoek naar een plek waar je echt het verschil kunt maken? Kom naar de open dagen en leer Pontes kennen, de school waar docenten het verschil kunnen maken in het leven van kinderen en jongeren

Lees meer
Image Middelbare scholieren voor de klas

Interesse in de HZ-opleiding Leraar Basisonderwijs? Middelbare scholieren konden een dagje meelopen op een basisschool! Het doel is om toekomstige HZ-studenten te laten evaren hoe het is om te werken op een basisschool.

Lees meer
Image Topprestatie voor het onderwijs in Zeeland

Geweldig nieuws voor het onderwijs in onze regio: leerlingen in Hulst en vwo-leerlingen uit Vlissingen behoren tot de slimste van Nederland!

Lees meer
Image Wij staan op de banenmarkt "Werken in Zeeland"

Zien we jou donderdag 1 februari tussen 10.00 uur - 15.00 uur op de 8e editie van de Banenmarkt?

Lees meer
Image 'We hebben een gezamenlijke verantwoordelijkheid en opdracht’

Leonard Debbaut (locatiedirecteur Nehalennia Kruisweg) en Arjan Beekman (coördinator Zeeprof) zijn geïnterviewd over de professionalisering van medewerkers en begeleiding van starters. Het interview is gepubliceerd in katernen VO-academie.

Lees meer
Image Wat vinden leerlingen van het onderwijs van de toekomst?

Gorik Hageman, Zeeuwse onderwijsambassadeur en Marco van Dorst van Omroep Hulst zijn in gesprek gegaan met leerlingen van Scalda en het Reynaertcollege over het onderwijs van de toekomst.

Lees meer
Image Leerlingen van het Scheldemond College geven naschoolse bewegingsles op basisscholen

Jongeren bewegen steeds minder terwijl het zo belangrijk is. Leerlingen van het Scheldemond College geven in samenwerking met Buurtteams Vlissingen naschoolse bewegingslessen op basisscholen. Voor de leerlingen van het Scheldemond College is het een hele mooie ontwikkeling in het leren lesgeven en ontdekken of ze een baan als leraar leuk vinden.

Lees meer
Image Nehalennia en de HZ University of Applied Sciences starten samen de pilot havo-E(ducatie)

Havisten hebben een grote behoefte om praktisch bezig te zijn en de relevantie te zien van wat ze leren. Praktijkgericht onderwijs gericht op onderwijs en educatie draagt daaraan bij.

Lees meer
Image Voorlopersfase Zeeuwse onderwijsregio

De voorlopersfase van de Zeeuwse onderwijsregio (ZOR) is van start. In 2024 gaat het Zeeuwse onderwijs werken aan de ontwikkeling van de Zeeuwse onderwijsregio (ZOR).

Lees meer