Vragen?

Hier vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat die van jou er niet tussen? Neem gerust contact op!

 

 

 

Antwoord op je vragen

Zeker weten!! Onze collega's vertellen graag over hun vak en vinden het leuk om je te verwelkomen. Neem contact met ons op via het contactformulier en we regelen het voor je! 

Ben je je aan het oriënteren op de pabo? Neem dan eens een kijkje bij HZ University of Applied Sciences, zij organiseren ook meeloopdagen in Zeeland. Voor reformatorisch onderwijs kijk je voor meeloopdagen in het basis- en voortgezet onderwijs op endanbenjeleraar.nl.

Op de vacaturepagina vind je alle vacatures in het Zeeuwse onderwijs, dus ook voor andere functies dan leraar. Zit jouw functie er niet tussen? Laat dan je mailadres achter voor een vacature-alert. Succes!

We hebben volop werk in Zeeland! Een greep uit de vacatures vind je op de Zeeuwse Vacaturebank. Wil je werken in het Zeeuwse onderwijs, maar wil de baan voor je partner nog niet lukken? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met jullie mee.

Dat is mogelijk. Je kunt in overleg met het UWV of de gemeente de opties doornemen. Op de pagina: Carrièreswitch, vind je informatie over opleidingsmogelijkheden en het aanvragen van subsidie.