warren-VVEwJJRRHgk-unsplash
francois-olwage-X_RxDiKDSuU-unsplash

Opleiding schoolleider

Er worden 2 mooie opleidingen gegeven voor ambitieuze professionals in het onderwijs! Het gaat om de volgende opleidingen:

Opleiding schoolleider

  1. Basisbekwaam: Deze opleiding is bedoeld voor toekomstige schoolleiders die de basisvaardigheden willen verwerven om succesvol te starten als leidinggevende in het onderwijs.
  2. Vakbekwaam: Als vervolg op de Basisbekwaam opleiding, bouwt deze training voort op de verworven basis. Het doel is om het eigen leiderschap verder te versterken, waarbij theoretische kennis en praktijkervaring hand in hand gaan. Deelnemers leren integraal leiding te geven aan complexe processen binnen een organisatie.

Beide opleidingen staan open voor zowel schoolleiders in het primair onderwijs als in het voortgezet onderwijs. Is dit iets voor jou? Neem dan een kijkje op de website: www.zeeprof.nl. Inschrijven is mogelijk tot 13 juni aanstaande.

Image

Wervingscampagne

Elk jaar verzorgen wij van april t/m juni een grote wervingscampagne gericht op het werven van nieuwe medewerkers voor het Zeeuwse Onderwijs. Deze campagne wordt uitgezet in de regio Zeeland, Brabant, Zuid-Holland en België.Hierbij zetten we een aantal medewerkers met hun verhaal en ervaring centraal. Zo hebben we dit jaar Debbie in de spotlight. Debbie woont in Brabant en werkt in Zeeland.

Lees meer
Image

Verdiepende training: Lesgeven vanuit hoge verwachtingen

Op de Zeeuwse onderwijsdag in 2022 had Redwane Bouttaouane een workshop gegeven met als thema 'Lesgeven vanuit hoge verwachtingen'. Deze is hoog gewaardeerd en verschillende deelnemers hebben gevraagd om een verdiepende training.

Lees meer