Gevonden bedrijven: 68

University College Roosevelt

UCR is one of the English taught International Honors Colleges of Utrecht University. The staff and students form a vibrant academic community centered on a Liberal Arts and Sciences bachelor’s education. Students hail from all over the globe and follow a broad and intensive study program in the historic town of Middelburg, where they live on the centrally-located city campus. Classes have an average of 22 students and include continuous assessment as well as a high level of interaction with instructors.

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Scalda verzorgt toegankelijk en veelzijdig onderwijs binnen 17 richtingen. Het onderwijs in de richting Sport, Bewegen en Dans wordt verzorgd door CIOS Zuidwest Nederland en MBO Dans Goes, het onderwijs in de richtingen Scheepvaart en Transport & Logistiek door Maritiem en Logistiek College De Ruyter.Wij leiden  zo op, dat men het in de maatschappij en in het beroep goed doet. We helpen mensen het beste uit zichzelf te halen en stimuleren om boven zichzelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen wij mensen (verder) in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo streven we ernaar dat een steeds groter deel van onze opleidingen in onafhankelijke benchmarks beoordeeld wordt als behorend tot de beste van Nederland.Lees meer over onze missie en visie op www.scalda.nl/werkenbijscalda 

Prisma scholengroep

Prisma scholengroep is een stichting met 13 basisscholen die bezocht worden door meer dan 2.000 leerlingen. De scholengroep biedt Katholiek, Interconfessioneel en Montessori basisonderwijs in Borsele, Goes, Reimerswaal, Middelburg, Vlissingen en Schouwen-Duiveland.

Ostrea Lyceum

 Wij willen dat iedereen zich thuis voelt op een plek waar hoogwaardig en eigentijds onderwijs wordt gegeven. Waar iedereen welkom is en waar we betrokken zijn bij onze omgeving. Een eigen plek, op het juiste niveau, waar iedereen de aandacht en kansen krijgt die je verdient. SAMEN ZIJN, SAMEN DOENHet Ostrea Lyceum is een school waar iedereen zich thuis kan voelen. Inclusiviteit is een vanzelfsprekendheid. Bij ons op school wordt Paarse Vrijdag gevierd, is er ruimte voor levensbeschouwelijke verschillen en kan iedereen zichzelf zijn en erbij horen. Dat betekent voor ons niet een keuze voor individualisme, maar juist voor het samen dingen doen, voor vormen van samenwerkend leren.   ONTPLOOIEN EN GROEIENHet Ostrea Lyceum staat voor het leren en ontwikkelen van onze leerlingen. We geven de leerlingen de ruimte om uit te vinden wie ze zijn, waar hun kwaliteiten en talenten liggen. We dagen hen uit, uiten verwachtingen, prikkelen hen kritisch maar ook trots te zijn op zichzelf en laten hen stappen zetten in zelfstandigheid. Daarbij gaan we uit van vorming die breder is dan vakinhoud alleen. Zo kiezen we voor tweejarige brugklassen en een breed aanbod van verrijkende activiteiten in de OstreAcademy.   KIJKEN MET EEN BREDE BLIKOnze leerlingen groeien op in de wereld van nu en vormen de wereld van straks. Op het Ostrea Lyceum leren we dat ze verder moeten kijken dan de neus lang is. De wereld houdt niet op bij de schooldeuren. Zo maken ze kennis met mooie en minder mooie kanten van onze maatschappij. Elk jaar is er een jaaractie voor een goed doel, waarmee betrokkenheid bij de wereld wordt getoond.  DAAR KOM JE GRAAGOnze school is groot in vergelijking met basisscholen, maar klein in vergelijking met het vervolgonderwijs. In deze tussenmaat vinden leerlingen snel de weg, blijft het overzichtelijk en lukt het zich snel thuis te voelen. Het Ostrea Lyceum kenmerkt zich door een breed gevoelde veiligheid, hoge ouder-, medewerkers- en leerlingentevredenheid. Er is een in het algemeen gemoedelijke sfeer - vriendelijk als het kan, streng als het moet. En er is aandacht voor wie het even tegenzit.  

Kibeo

Kibeo is een kinderopvangorganisatie in Zuidwest-Nederland waar kwaliteit en flexibiliteit voorop staat. Wij kijken scherp naar de toekomst van kinderopvang. Daarom staat samenwerking bij ons centraal. Met elkaar, maar ook met andere partners, zoals basisscholen. Wij vinden dat voorzieningen moeten samenwerken om kinderen het beste en leukste aanbod te geven! Zo werken wij aan het vormen van brede scholen en Integrale Kindcentra. Deze groei en ontwikkeling zorgt voor een uitdagende werkomgeving. Doordat Kibeo continue in beweging is en altijd vooruit kijkt, is er veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Bij Kibeo is geen dag hetzelfde!

OZEO

Wij zijn Ozeo: een organisatie voor specialistisch onderwijs in Zeeland. Wij zijn er voor alle kinderen en jongeren uit Zeeland en omgeving met specifieke onderwijs- of ondersteuningsvragen. Door bij te dragen aan de ontwikkeling van deze kinderen en jongeren vergroten wij hun kansen op een positief toekomstperspectief. Zodoende werken we mee aan een samenleving waarin iedereen kan participeren. Samen met onze partners realiseren we een dekkend onderwijs- en ondersteuningsaanbod in Zeeland. In dit netwerk zijn wij de specialist op het gebied van leren en gedrag van leerlingen waarbij het “niet allemaal vanzelf gaat”. Onze expertise is vanzelfsprekend ook beschikbaar voor leerlingen en medewerkers van andere scholen in Zeeland.

Lithora

Lithora is een vereniging van 9 protestants-christelijke basisscholen op Schouwen-Duiveland en Tholen.

HZ University of Applied Sciences

Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo -opleidingen en Associate Degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen één dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT`er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega's een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit. Deze waarden spreken je aan en draag je zelf ook uit.

Kinderopvang Walcheren KOW

Wil jij een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar? Sta jij elke dag met een glimlach klaar om kinderen op te vangen en ouders te begroeten? Dan is werken bij Kinderopvang Walcheren iets voor jou! Werken bij KOW betekent werken in een dynamische organisatie die zich continu ontwikkelt. Alleen dan kunnen we kinderopvang van hoge kwaliteit blijven bieden. Dat betekent dat we veel in onze medewerkers investeren. Tegelijkertijd dagen we medewerkers uit om iedere dag het beste uit zichzelf te halen. We hebben regelmatig vacatures voor enthousiaste, professionele en ambitieuze medewerkers. Bijvoorbeeld voor pedagogisch medewerkers of voor medewerkers voor ons centraal kantoor.  'Werken in de kinderopvang is een professie. Zeker bij KOW, waar de ontwikkeling van het kind en het verhogen van de kwaliteit elke dag centraal staan.'André van Broekhoven, adviseur P&O

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen Terneuzen

Kwaliteit voor ieder kind. Dat is de visie van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, daar staan wij voor. Al meer dan 40 jaar zijn wij het vertrouwde en deskundige gezicht van de kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Kinderopvang is goed voor uw kind! Bij ons worden kinderen gestimuleerd, ze leren omgaan met leeftijdsgenootjes en er is op speelse wijze aandacht voor hun sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling. Wij zijn er voor u en uw kind, als partner in opvang en opvoeding!