Gevonden bedrijven: 44

University College Roosevelt

UCR is one of the English taught International Honors Colleges of Utrecht University. The staff and students form a vibrant academic community centered on a Liberal Arts and Sciences bachelor’s education. Students hail from all over the globe and follow a broad and intensive study program in the historic town of Middelburg, where they live on the centrally-located city campus. Classes have an average of 22 students and include continuous assessment as well as a high level of interaction with instructors.

Scalda

Scalda is een school voor middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie. Scalda verzorgt toegankelijk en veelzijdig onderwijs. Dat doen we vanuit twaalf kleinschalige, vakgerichte colleges en vanuit CIOS Goes, MBO DANS GOES en Maritiem en Logistiek College De Ruyter.  Wij leiden  zo op, dat men het in de maatschappij en in het beroep goed doet. We helpen mensen het beste uit zichzelf te halen en stimuleren om boven zichzelf uit te stijgen: excellent te zijn. In een prettige, gestructureerde en mensgerichte leeromgeving helpen wij mensen (verder) in hun professionele én persoonlijke ontwikkeling. Zo streven we ernaar dat een steeds groter deel van onze opleidingen in onafhankelijke benchmarks beoordeeld wordt als behorend tot de beste van Nederland.Lees meer over onze missie en visie

Prisma scholengroep

Prisma scholengroep, een stichting voor Katholiek, Interconfessioneel en Montessori basisonderwijs in de gemeenten Borsele,  Goes,  Reimerswaal,  Middelburg, Vlissingen en Schouwen Duiveland. De stichting houdt 13 scholen in stand, die bevolkt worden door ruim 2300 leerlingen.

Stichting Respont

Respont biedt vanuit samenwerkingsscholen onderwijs op maat aan leerlingen die voor korte of langere tijd zijn aangewezen op orthopedagogische en/of orthodidactische hulp in de provincie Zeeland. Het onderwijs van Respont bereidt voor op het vervolgonderwijs, dagbesteding en/of de arbeidsmarkt. Ook biedt Respont ondersteuning aan scholen en leerkrachten op orthopedagogisch en/of orthodidactisch gebied.Respont heeft dertien scholen in drie regio’s, namelijk de Bevelanden /Tholen,  Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Onder Respont ressorteren vier speciale scholen voor basisonderwijs, drie scholen voor praktijkonderwijs en zes scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs.Bij Respont werken zo'n 420 personen voor meer dan 1500 leerlingen. 

Radarscholen

Radar, is een vereniging voor Protestant Christelijk Primair onderwijs op Schouwen-Duiveland. Radar heeft scholen: in Zierikzee (2), Kerkwerve, Scharendijke en Burgh-Haamstede. 

Transfercentrum Onderwijs Zeeland

Transfercentrum Onderwijs Zeeland werkt als dienstverlener voor haar aangesloten schoolbesturen (basisonderwijs) in de Zeeuwse regio.TCOZ beheert een vervangingspool voor haar aangesloten schoolbesturen.Deze schoolbesturen tellen samen 1.800 fte aan leerkrachten en onderwijsassistenten.Per week helpt TCOZ ruim 500 personen aan het werk.Dit zijn voornamelijk leerkrachten en onderwijsassistenten, maar ook remedial teachers, Intern Begeleiders en schoolleiders.

HZ University of Applied Sciences

Met 4.800 studenten, 500 medewerkers en 25 hbo-opleidingen is HZ University of Applied Sciences (HZ) in Zeeland een kleine, persoonlijke hogeschool te noemen. We bieden bacheloropleidingen, (schakel)cursussen, een masteropleiding, post-hbo -opleidingen en Associate Degrees. Werken bij de HZ betekent werken in een levendige omgeving waar geen één dag hetzelfde is. Waar de docenten de namen van hun leerlingen kennen. En waar de lijnen kort zijn. Of je nu werkt als docent, conciërge, marketingmedewerker, ICT`er, P&O-adviseur of financieel manager: samen vorm je met jouw collega's een team van professionals die onze studenten klaarstoomt voor de (internationale) arbeidsmarkt. En wist je dat we voor het zevende jaar op rij in de top-3 van beste hogescholen van Nederland staan?De kernwaarden van de HZ zijn integriteit en respect, vertrouwen en rekenschap, samenwerken en kwaliteit. Deze waarden spreken je aan en draag je zelf ook uit.

Stichting Obase en Stichting OcTHo

Stichting Obase en Stichting OcTHo werken samen op het gebied van primair onderwijs.Het werkgebied omvat de gemeenten Schouwen Duiveland en Tholen.www.obase.nlwww.ochto.nlHet stafkantoor van beiden vind u in Zierikzee.

Albero Scholen

Albero is een stichting voor openbaar en christelijk primair onderwijs op De Bevelanden. De stichting heeft 24 schoollocaties op Noord-Beveland en Zuid-Beveland.