jonas-kakaroto-mjRwhvqEC0U-unsplash
stephanie-liverani-Zz5LQe-VSMY-unsplash

Nieuwe Cao Primaire onderwijs

De PO-Raad nodigt je van harte uit om deel te nemen aan de bijeenkomst, waar ze samen in gesprek gaan over de implementatie van de nieuwe Cao Primair Onderwijs 2023-2024.

Nieuwe Cao Primaire onderwijs

De bijeenkomsten vinden plaats op:
🗓 Donderdag 9 november, middag in Rotterdam
🗓 Dinsdag 14 november, ochtend in Eindhoven
🗓 Donderdag 23 november, ochtend in Zwolle
🗓 Donderdag 7 december, ochtend in Utrecht

Kijk op de website van de PO-Raad om je aan te melden voor een van de bijeenkomsten.
Op 28 september hebben de PO-Raad en de vakbonden een akkoord gesloten voor een cao primair onderwijs 2023-2024.

Wat kom je tegen bij de implementatie van deze cao en waar wil je over doorpraten met collega's? Wat heb je nodig om het akkoord te implementeren in jouw organisatie? Welk thema wil jouw organisatie nog nader invulling geven? Geef bij de aanmelding graag aan waar je over door wil praten met jouw collega's.

Image

Zeeuwse onderwijsdag groot succes

Woensdag 18 oktober waren bijna 400 onderwijsprofessionals aanwezig bij de Zeeuwse Onderwijsdag in de Lasloods in Vlissingen. Het thema was dit jaar opvoeden tot veerkracht. Zie je leerling! Een dag vol inspiratie, boeiende sprekers Steven Pont en Damiaan Denys en een groot aanbod aan inspiratiesessies.

Lees meer
Image

Wat maakt een leerkracht gelukkig?

Werkgeluk draagt bij aan het behoud van leerkrachten. Daarom voert Klassewerkplek elk jaar een onderzoek uit onder basisscholen om het werkgeluk van onderwijspersoneel te meten. De scholen met de hoogste scores mogen zichzelf een jaar lang Klassewerkplek noemen.

Lees meer