fadkhera-official-sdbqIOPTAfg-unsplash
freddy-mishiki-62GTOD-oY0w-unsplash

Topprestatie voor het onderwijs in Zeeland

Geweldig nieuws voor het onderwijs in onze regio: leerlingen in Hulst en vwo-leerlingen uit Vlissingen behoren tot de slimste van Nederland!

Topprestatie voor het onderwijs in Zeeland

Het Reynaertcollege, met zijn vmbo'ers, havisten en vwo'ers, scoorde gemiddeld een 6,8 bij het centraal schriftelijk eindexamen. Een resultaat dat hen een plek in de Nederlandse top tien geeft. Ook de vwo-leerlingen in Vlissingen hebben uitstekend gepresteerd, met een gemiddelde van 6,8 bij het centraal schriftelijk eindexamen, waarmee ze ook in de top tien van Nederland staan. Deze prestaties zijn indrukwekkend omdat ze het eerste 'normale' examen na de coronaperiode betreffen, zonder extra versoepelingen. Ondanks deze uitdagingen scoorden de leerlingen hoog, wat de kwaliteit van het onderwijs en de inzet van de studenten en docenten onderstreept. Zeeland als geheel is de 'slimste provincie' met de hoogste gemiddelde cijfers voor havisten en vwo'ers in heel Nederland. Meer lezen? 👉 https://www.pzc.nl/hulst/slimste-eindexamenleerlingen-van-nederland-gaan-in-hulst-naar-school~a7b1af8b/ 

Image

Wij staan op de banenmarkt "Werken in Zeeland"

Zien we jou donderdag 1 februari tussen 10.00 uur - 15.00 uur op de 8e editie van de Banenmarkt?

Lees meer
Image

Middelbare scholieren voor de klas

Interesse in de HZ-opleiding Leraar Basisonderwijs? Middelbare scholieren konden een dagje meelopen op een basisschool! Het doel is om toekomstige HZ-studenten te laten evaren hoe het is om te werken op een basisschool.

Lees meer