Vrouw
man

Informatiebijeenkomst opleiding schoolleider basisbekwaam en vakbekwaam

Afgelopen jaar is de opleiding schoolleider basisbekwaam en schoolleider vakbekwaam georganiseerd. Dit bleek te voorzien in een grote behoefte. Er is daarom besloten om ook het komende schooljaar zowel de opleiding schoolleider basisbekwaam, als het vervolg, de opleiding schoolleider vakbekwaam, aan te bieden voor zowel het PO als het VO.

Informatiebijeenkomst opleiding schoolleider basisbekwaam en vakbekwaam

Graag willen we jullie uitnodigen voor een informatiebijeenkomst over beide trajecten. Ben je geïnteresseerd en wil je weten hoe het programma eruitziet, of overweeg je aan te sluiten bij een of meerdere modules, weet je dan van harte welkom. Tijdens de informatiebijeenkomst zullen we inzicht geven in het traject, de opleidingseisen, kosten enz.

Na deze bijeenkomst heb je de gelegenheid om je definitief in te schrijven. 

 

Datum:        Woensdag 17 april 2024

Tijd:             16:00 – 17:00 (na afloop hapje/drankje)

Locatie:       Ostrea Lyceum, Fruitlaan 3 Goes (lokaal De Blauwe Zee)

 

Graag vooraf opgeven via info@zeeprof.nl
onder vermelding van de opleiding waar je belangstelling naar uit gaat: 
schoolleider basisbekwaam of schoolleider vakbekwaam.

 

Image

Inschrijving Fit2Work Week geopend

Meer dan 60 workshops op 3 verschillende locaties. Er is aanbod voor iedereen! Met bijvoorbeeld een training gelaatkunde, efficiënter leren hardlopen, Aikido, hartcoherentie, efficiënt plannen, energetische hoofdmassage, plantaardige voeding en kennissessie ChatGPT.

Lees meer
Image

Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt

Lesgeven in Zeeland is samen met Sport Zeeland en Cultuurkwadraat de pilot Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt gestart. Het doel is sport en cultuur vakprofessionals op te leiden en in te zetten in het basisonderwijs. Bekijk de video via onderstaande link.

Lees meer