Man
vrouw

16 april: informatiecarrousel Zeeuwse onderwijsregio

Ben je werkzaam in het Zeeuwse onderwijs en wil je een steentje bijdragen aan het oplossen van het (naderende) personeelstekort in Zeeland? Kom 16 april naar de informatiecarrousel en we vertellen je graag meer over de Zeeuwse Onderwijsregio.

16 april: informatiecarrousel Zeeuwse onderwijsregio

We richten ons voor het hele Zeeuwse onderwijs op het werven, matchen, behoud en opleiden en professionaliseren. We zijn blij met alle expertise, dus krijg jij energie van bijvoorbeeld projectadministratie, het analyseren van cijfers of professionaliserings-vraagstukken, kom naar de informatiecarrousel en we vertellen je graag meer.

De Zeeuwse Onderwijsregio is een Zeelandbrede samenwerking tussen alle scholen en werkt vanuit een landelijke subsidie.

 

Waar, wanneer en hoe laat? 

  • Dinsdag 16 april
  • Wij zijn aanwezig tussen 15.00 en 18.00 uur en je bent van harte welkom om informatie op te komen halen.
  • Locatie: de Kunstwei - De Perponcherpolderweg 1 - Wolphaartsdijk
  • Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel meer informatie? Neem contact op met Daphne Harthoorn (d.harthoorn@mondia.nl)

 

Image

Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt

Lesgeven in Zeeland is samen met Sport Zeeland en Cultuurkwadraat de pilot Verrijking Zeeuwse Onderwijsarbeidsmarkt gestart. Het doel is sport en cultuur vakprofessionals op te leiden en in te zetten in het basisonderwijs. Bekijk de video via onderstaande link.

Lees meer
Image

Fit2Work Week groot succes

We kijken terug op een succesvolle Fit2Work Week. Veel onderwijsprofessionals hebben deelgenomen aan de workshops, kennis gemaakt met onder andere voetmassage en stoelmassage bij de vitaliteitsmarkt en de lezing van Michael Kortekaas over mentale veerkracht bijgewoond.

Lees meer