vultar-bahr-qaCJ6A0Rfvg-unsplash (1)
Jopke8

Veel 'nieuwe Zeeuwen' in het Zeeuwse onderwijs aan de slag

Estelle uit Duitsland, Jort uit Delft, Desiree uit Enter en Rene uit Limburg komen het Zeeuwse onderwijs versterken. Het zijn een paar namen van ‘nieuwe Zeeuwen’ die in Zeeland aan de slag gaan in het onderwijs.

Veel 'nieuwe Zeeuwen' in het Zeeuwse onderwijs aan de slag

Ze zijn meer dan welkom, want ook de scholen in Zeeland zijn nog hard op zoek naar veel onderwijsmedewerkers. Door de sterke gezamenlijke Zeeuwse aanpak weet het Zeeuwse onderwijs toch onder de aandacht te komen buiten Zeeland. Veel scholen zijn aangesloten bij het platform Lesgeven in Zeeland. Het platform biedt onder andere informatie over werken in het Zeeuwse onderwijs, zet alle onderwijsvacatures op een rijtje en verzorgt wervingscampagnes via social media en gedrukte media. Kyle, José en Sofie, alle drie werkzaam in het Zeeuwse onderwijs hebben meegewerkt aan de campagne. Ze vertellen over het werken in het Zeeuwse onderwijs. Sofie woont in België en werkt in het Zeeuwse onderwijs, Kyle woont en werkt in Zeeland en José woont in Brabant en reist al jaren naar Zeeland.

Image

Het succes van de Zomerschool in Terneuzen

De passie voor de Zomerschool spat er bij directeur Sebastiaan Vanhijfte van af. Vol liefde en trots vertelt hij over de zevende editie van de Zomerschool in Terneuzen. Kinderen en leraren die een stukje opgeven van hun zomervakantie, dat is toch wel bijzonder!

Lees meer