caju-gomes-QDq3YliZg48-unsplash
warren-VVEwJJRRHgk-unsplash

Netwerkbijeenkomst Regie op vitaliteit_28 november

Bij vitaliteit wordt al snel gedacht aan sporten en gezond eten. Maar vitaliteit is veel meer dan dat. Welke invloed hebben persoons- of generatiekenmerken op vitaliteit? En wat betekenen energiegevers en energienemers voor het behoud van vitaliteit? In deze kennisbijeenkomst geeft VfPf inzicht en handvaten die bij medewerkers (en jezelf) kunnen zorgen voor een betere balans tussen belasting en belastbaarheid, tussen werk en privé en bovenal tussen energiegevers en energienemers.

Netwerkbijeenkomst Regie op vitaliteit_28 november

Er wordt een beter beeld verkregen hoe medewerkers de regie op hun eigen vitaliteit kunnen behouden en welke factoren dit evenwicht verstoren en hoe je hier als leidinggevende / HR-adviseur in onderwijsinstelling een rol in kunt spelen.

Locatie

Op dinsdag 28 november vindt de bijeenkomst plaats bij Versvliet (van de Plasschestraat 33, 4444 AJ 's-Heer Abtskerke).

De zaal is open vanaf 9.30 uur. Om 10.00 uur starten we met het inhoudelijke programma welke tot ongeveer 12.00 uur duurt. Na afloop is er een broodje uit de hand.

 

Wil jij ook komen? Meld je dan aan! 

Meld je aan door een email te sturen aan: Arianne.roos@vfpf.nl, pieter.van.de.winckel@vfpf.nl, Eva.vester@vfpf.nl of Loes.duijvestijn@vfpf.nl

Image

De reacties van leerlingen zijn zo puur en eerlijk

Mijn naam is Denny mc Taggart (dat klinkt een beetje Schots en dat is het dan ook, mijn opa was een soldaat in de Tweede Wereldoorlog). Ik ben 47 jaar, woonachtig in Hulst in het mooie Zeeuws-Vlaanderen en  ben werkzaam op het Reynaertcollege.

Lees meer
Image

Zeeuwse onderwijsdag groot succes

Woensdag 18 oktober waren bijna 400 onderwijsprofessionals aanwezig bij de Zeeuwse Onderwijsdag in de Lasloods in Vlissingen. Het thema was dit jaar opvoeden tot veerkracht. Zie je leerling! Een dag vol inspiratie, boeiende sprekers Steven Pont en Damiaan Denys en een groot aanbod aan inspiratiesessies.

Lees meer