Foto VO vierkant-2
Foto VO vierkant-3

Gastlessen over discriminatie, diversiteit en inclusie

Anti Discriminatie Bureau Zeeland biedt vanaf het schooljaar 2021-2022 twee nieuwe gastlessen aan voor leerlingen in het voortgezet onderwijs: de gastles ‘Kijk eens door een andere bril’ en de gastles ‘Allemaal mensen'.

Gastlessen over discriminatie, diversiteit en inclusie

Anti Discriminatie Bureau Zeeland biedt vanaf het schooljaar 2021-2022 twee nieuwe gastlessen aan voor leerlingen in het voortgezet onderwijs: de gastles ‘Kijk eens door een andere bril’ en de gastles ‘Allemaal mensen’. Je kunt jouw school nu aanmelden!

Het doel van de gastlessen is jongeren aan het denken zetten over discriminatie, vooroordelen en het signaleren van en opkomen voor mensen die discriminatie ervaren. Het primaire doel van het project is het verminderen van racisme en discriminatie en het vergroten van tolerantie onder de Zeeuwse bevolking.

Nieuwsgierig geworden naar de gastlessen? Neem een kijkje op de website: Gastlessen over discriminatie | ADB Zeeland voor meer informatie!

Neem vrijblijvend contact op met het Anti Discriminatie Bureau Zeeland via: g.shala@czwbureau.nl bij vragen of interesse in de gastlessen.

Image

Gluren bij de buren

Niet alleen Nederland kampt met een tekort aan leraren, in België is het niet anders. In Brusselse straten hangen spandoeken met wervende teksten als ‘Juf Mart zoekt toffe collega’s’ en ‘Word leerkracht in Brussel'.

Lees meer
Image

Gratis vacatureteksten laten herschrijven

Wil je gratis vacatureteksten van jouw school laten herschrijven?Lees hieronder dan snel verder!

Lees meer