Ontwerp zonder titel
Ontwerp zonder titel (1)

Zeeuwse waaier: Nationaal Programma Onderwijs

Rond 1 juli lanceert het Zeeuwse onderwijs, samen met partners de Zeeuwse waaier. Een aanbod van allerlei programma’s en activiteiten, op de website Lesgeven in Zeeland.

Zeeuwse waaier: Nationaal Programma Onderwijs

Ben je schooldirecteur en wil je met je team aan de slag met bijvoorbeeld sport en cultuur voor groepen leerlingen, professionalisering voor leerkrachten of ondersteuning voor individuele leerlingen door studenten? Dan kun je binnenkort in de Zeeuwse waaier op zoek gaan naar het juiste aanbod, aan de hand van de verschillende interventies op de menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs. 

De waaier ontwikkelt mee met de vragen die er zijn. We willen daarom nu al graag weten welke behoefte scholen hebben. Zodat we ook gericht aanbieders kunnen benaderen.

Vul dit formulier in en werk mee aan de Zeeuwse waaier!

Image

Vitaliteit Fit 2 work: Week van de duurzame inzetbaarheid

In de week van 16-18 november 2021 wordt de week van de duurzame inzetbaarheid / vitaliteit Fit2Work week georganiseerd. De week van de vitaliteit staat in het teken van ervaren, doen, weten, beleven, bewegen, loslaten. Daarin is er aandacht voor bijvoorbeeld gezonde voeding, mantelzorg, gezonde leefstijl, betekenisvol leven, grenzen stellen, veiligheid.

Lees meer
Image

Stress kan je gezonder maken

Leer het met de VR-game Stressjam

Lees meer