1
2

Gratis trainingen voor medewerkers van het Zeeuwse onderwijs

De projectgroep Duurzaamheid en Vitaliteit organiseert gratis trainingen voor medewerkers van het Zeeuwse onderwijs.

Gratis trainingen voor medewerkers van het Zeeuwse onderwijs

De projectgroep Duurzaamheid & vitaliteit richt zich op het toekomstbestendig en duurzaam werken in het Zeeuwse onderwijs. Naast aandacht voor werving en scholing is het van groot belang medewerkers te behouden. 

Sibel de Quelerij, HRM beleidsmedewerker Scalda: "Wij geloven dat mensen het grootste kapitaal zijn van iedere onderneming. We richten ons vanuit dit project dan ook op het behoud van medewerkers door activiteiten te ontplooien gericht op een verbetering en borging van duurzame inzetbaarheid van medewerkers. 1 op de 3 van de startende docenten stopt binnen vijf jaar! Tevens is het percentage burn-out onder jonge medewerkers nergens zo hoog als in het onderwijs. Dit zijn echt signalen waar we iets mee moeten. Met het aanbieden van een (gratis) programma op het gebied van twee actuele thema’s leggen we in ieder geval de focus op duurzame inzetbaarheid."

Klik hier voor meer informatie over de trainingen

Image

De Master Educational Needs in Zeeland volgen! Doe jij ook mee?

HZ en het Seminarium voor Orthopedagogiek hebben vorig jaar de handen ineengeslagen. Samen maken we het mogelijk dat de Master EN in Zeeland gevolgd kan worden.

Lees meer
Image

Minister Wiersma heeft het Zeeuwse onderwijs bezocht

Maandag 23 mei heeft minister Wiersma (minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs) de provincie Zeeland bezocht. Het was het eerste regionale bezoek van de minister. Hij heeft de ‘good practices’ in Zeeland bekeken, maar ook geluisterd naar wat er leeft en nodig is in het onderwijs.

Lees meer